PERSONVERNERERKLÆRING 


Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for BUY IT NOW AS v/Org nr: 922 025 436

sin nettside https://www.buy-it-now-as.com/ 

BUY IT NOW AS v/Org nr: 922 025 436 er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden: https://www.buy-it-now-as.com/.

BUY IT NOW AS v/Org nr: 922 025 436 omtales heretter med forkortelsen B.I.N  videre ut i personvernererklæringen.


Personopplysninger som behandles 

Eksempler på informasjon som innhentes:

- Navn
- Firmanavn i enkelte tilfeller
- Telefonnummer og e-postadresse
- Postadresse/fakturaadresse
- Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet nettlesereinstillinger, hvilke undersider
som besøkes, og IP-adresse


Hvordan informasjon innhentes?

B.I.N samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å
oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være
forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.


Eksempel på skjema:

- Kontaktskjema
- Skjema for reservering
- Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider - Skjema for bestilling


Formålet med informasjonen som innhentes

- For å kunne sende produkter til kunden
- For å kunne sende relevant informasjon
- For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest
relevante produktene og yte god kundeservice.


Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på nettsidene tilknyttet B.I.N og i våre interne kundesystemer.


Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.


Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med tredjepart.  Personopplysningene tilknyttet ulike skjemaer på nettsiden om for eksempel kontaktskjema, videresendes direkte til  B.I.N sin e-postkonto [malasc@online.nom]


Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler
om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve sletting, retting og begrensninger i
behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke
samtykket tilbake.
Dersom du mener at B.I.N ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til
personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved
å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.


Kontaktinformasjon


BUY IT NOW AS
Daglig leder: Manfred Lasch
E-post: malasc@online.no
Telefonnummer: (+47) 905 81 390
Adresse: Urds gate 23
3937 Porsgrunn


Siste ord 1.

Ved å legge inn en elektronisk ordre på nettsiden https://www.buy-it-now-as.com/ bekrefter Kunden å være informert om alle vilkårene av beskyttelsen av personlig informasjon og godkjenner dem i sin helhet; 2. Kunden godkjenner disse reglene ved å huke av boksen i bestillingsskjemaet; 3. Kontrolløren eller B.I.N kan oppdatere disse Reglene når som helst. Den nye, oppdaterte versjonen må være publisert på B.I.N nettside. Disse reglene tar effekt den 02.08.2019